fredag 23 november 2012

Under uppbyggnad!

Välkommen till Södra Dalarnas Serviceteams blogg och hemsida!
Här kommer du kunna läsa om vad vi håller på med, och under de olika flikarna i högerkolumnen kommer du att kunna läsa mer och få ytterligare information om oss.
Ha lite tålamod bara - det tar tid att skriva och få med allt det vi tycker är viktigt! Men sakta men säkert växer sidan fram!

Nyligen har Nettan och jag (Anneli) avslutat en handledarutbildning som vi gått för att kunna handleda de deltagare som kommer till oss, och redan måndagen den 3 december har vi en informationsträff på Arbetsförmedlingen här i Avesta för att förhoppningsvis få in fler deltagare som vill jobba med oss!
Men redan innan dess kommer ni att kunna träffa Nettan, Eva och Anneli på gågatan i Avesta centrum då vi kommer att vara med under julskyltningen söndagen den 1:a december!

Till sist vill jag bara lägga in ett foto jag tog uppe i Vikarbyn hos det Sociala företaget VIKAN där sista delen av handledarutbildningen hölls. Fotot föreställer en målning som någon - jag vet inte vem - hade målat på väggen i kurslokalen:
Visst är den fin!?!

Ok! Detta får räcka för idag! Mer info och fler blogginlägg kommer vartefter!

Vid tangentbordet;
Anneli.

Inga kommentarer: